Huawei Y625-U51 firmware

Advertisemen
Aveti cumva un Hiawei Y625 pe care l-ati rootat si ati incercat sa faceti upgrade de sistem? In mod sigur dupa acest update telefonul dvs-stra nu mai starteaza din cauza acelui update care nu este executat pina la capat.
Singura solutie este rescrierea de firmware pe Huawei Y625-U51 cu stock firmware.Dupa ore in sir de cautari am reusit sa gasesc un Stock firmware pentru acest Huawei Y625-U51 de pe niste site-uri in greaca.

Cum se face acest upgrade de firmware? Nu e deloc complicat, folositi un microsd de cel putin 8 Gb formatat pe care puneti,in radacina sa folderul "dload", pe care il extrageti din zipul oferit la download.
In interiorul acestui folder "dload" trebuie sa se gaseasca imaginea cu firmware-ul stock al telefonului,adica "update.App" -un fisier de aproximativ 877Mb.
Adăugați o legendă

  • Introduceti cardul in telefon,apoi apasand butonul "Volum + " si power ON tineti apasate aceste doua butoane aproximativ 5-10 secunde pina telefonul intra in modul Recorevery.
  • Selectati update from external SD-card si confirmati din butonul de pornire actiunea ( se comporta ca un buton de "OK" ).
  • Imaginea de firmware va fi verificata,apoi va incepe flasul firmware-ului.Procesul dureaza cam 4-10 minute,depinde de viteza cardului SD.
  • La finalizare confirmati Ok pentru reboot,apoi asteptati ca telefonul sa booteze *Dureaza ceva timp pina porneste.

Bafta!


Download Huawei-Y650-U51 firmware aici

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments