Program pentru scris discuri

Advertisemen
Un program pentru scris discuri care merita toata atentia il gasiti in acest articol.Cu totii stim ca cel mai vechi si mai bun program pentru scris discuri este Nero burning room,dar acesta costa bani si nu cred ca este nimeni dispus sa plateasca citeva zeci de lei pe acest program cand sunt o gramada de variante free.


CdburnerXp este un inlocuitor care isi face treaba destul de bine,este in romana si cu o interfata foarte simpla de folosire,il folosesc de cel putin 6 ani si nu m-a dezamagit niciodata.
CDBurnerXP este o aplicaţie gratuită pentru inscripţionarea CD-urilor şi DVD-urilor, inclusiv de tipul Blu-Ray şi HD-DVD. Programul include de asemenea facilitatea de a inscripţiona şi crea fişiere imagine ISO şi posedă o interfaţă în mai multe limbi. Oricine, chiar şi companiile, îl poate utiliza în mod gratuit. Nu include componente publicitare sau malefice

Download CdburnerXp aici
Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments