Internet Booster & Optimizer

Advertisemen
Atunci cand in zona in care esti ai un semnal slab la telefon si netul iti merge ca ceaiu`,exista o solutie pentru android care chiar imbunatateste semnalul si calitatea internetului.
Internet Booster & Optimizer este o aplicatie gratuita pe playstore care face minuni atunci cand o utilizati.Chiar daca telefonul dvs-tra este routat sau nu,aceasta aplicatie efectuaza o serie de task-uri care imbunatateste calitatea semnalului si accelerarea vitezei de internet cit si performantele browserului.

Intreruperea de procese secundare,curatarea memoriei ram, a memoriei cache cit si flush dns sunt citeva din aceste task-uri pe care aplicatia le face.
Daca telefonul dvs-tra este routat atunci optimizarea este mult mai vasta,asigurand unele functii de TCP/IP optimization.
Program pentru imbunatatit viteza la net
In concluzie,merita incercata- puteti descoperii asta accesand sectiunea de recenzii (comentarii) ale aplicatiei .

Download Internet Booster & Optimizer
Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments