Zorin OS - alternativa Windows7

Advertisemen
Te-ai sarutat da batranul si clasicul windows? Incearca ceva nou,ceva deosebit: ZorinOs.
ZorinOs este un sistem de operare bazat pe linux (Ubuntu) creeat special pentru cei care sunt personalizati cu windows 7,care vine cu o interfata asemanatoare cu windows 7, ceea ce-l face usor de folosit si foarte indragit de utilizatori.
Scapa de problemele intampinate in windows,de bug-urile de securitate si virusii care circula pe toate retelele de socializare,mail si pagini web infectate.Navigheaza linistit pe web fara posibilitatea de a "incalta" vreun virus,bucura-te de viteza de incarcare si rulare a acestui sistem de operare oferit gratuit.
ZorinOs se poate instala ca sistem de operare default pe calculator,sau poate fi instalat in paralel cu Windows (ai aceasta optiune cand se face instalarea),trebuie doar la pornire sa alegi ce sistem de oparare doresti sa folosesti.
ZorinOs vine cu "Playstore" asemanator cu cel de android, de unde iti poti instala sute de programe utile,am incercat chiar si Maxx-TV, un fantastic program pentru vazut TV-online pe calculator.

Download ZorinOs aici
Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments